Κακουλέ Κάρδαμο Τριμμένο 8gr
Το κακουλέ ή κάρδαμο είναι ο σπόρος ενός αυτοφυούς φυτού που φύεται κυρίως στην Ινδία, αλλά καλλιεργείται πλέον σε πολλές χώρες. Ιδιαίτερα αγαπητό στην ινδική κουζίνα, το κάρδαμο έχει μια πολύπλοκη γεύση που συνδυάζει τη ζεστασιά του πιπεριού, με αναφορές στο λεμόνι, τη μέντα, τον ευκάλυπτο, το πεύκο και νότες λουλουδιών. Στην κουζίνα χρησιμοποιούμε τους σπόρους που υπάρχουν μέσα στον καρπό, τον οποίο αφαιρούμε σπάζοντας πρώτα το φλοιό (με προσεκτικό χτύπημα στο γουδί). Χωρίς συντηρητικά Χωρίς τεχνητές χρωστικές Χωρίς ενισχυτικά γεύσης
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 40€